Recenze: Chytré hodinky Armodd Roundz 3

Chytré hodinky ARMODD Roundz 3 nabízí klasický a současně velice oblíbený kulatý vzhled spolu s parádní funkční výbavou, která potěší všechny muže i ženy, a dokonce i děti. Jedná se totiž o unisex model, který je dostupný ve vícero barevných variantách – černé, růžové a zlaté.  Ideální dárek pro celou rodinu, viďte?

Chytré hodinky ARMODD Roundz 3 se pyšní minimalistickým a dokonale čistým designem, který padne do oka snad každému. Vybaveny jsou praktickým silikonovým řemínkem, který jednak příjemně sedí na zápěstí, a jednak jej lze snadno vyměnit.

Jejich plně dotykový a kruhový displej je velice dobře čitelný i na přímém slunci a má dobrý pozorovací úhel. Díky certifikaci IP68 si navíc hravě poradí s vodou a prachem.

Instalace aplikace a párování

Pro správné fungování a maximální využití potenciálu hodinek je potřeba zařízení nejprve spárovat s mobilním telefonem, a to skrze doporučenou aplikaci Da Fit. Tu si pomocí QR kódu uvedeného v českém návodu snadno stáhnete – ať už z obchodu Google Play či App Store. Případně lze samozřejmě využít i vyhledávání v obchodech. Přímému párování přes Bluetooth se vyhněte.

Při instalaci budete požádáni o povolení přístupu aplikace k funkcím telefonu – aby vše fungovalo tak, jak má, povolte veškerá oprávnění. Ke spárování s hodinkami je potřeba v telefonu ještě zapnout rozhraní Bluetooth. Následně spustíte aplikaci Da Fit, v níž doporučujeme vytvořit si vlastní účet. Dole uprostřed klikněte na ikonku hodinek a na „Přidat zařízení“. Jakmile bude dokončeno vyhledávání dostupných přístrojů, kliknete na příslušné zařízení a hodinky s telefonem jednoduše spárujete.

Během chvilky tak získáte možnost sledovat veškeré své statistiky a informace na větším displeji. Rovněž si v aplikaci můžete nastavit spoustu užitečných a požadovaných funkcí. Menu hodinek i mobilní aplikace jsou navíc kompletně v češtině.

Videonávod na Android:

Videonávod na IOS:

Co chytré hodinky ARMODD Roundz 3 umí?

Už žádný zmeškaný hovor ani zpráva

Díky chytrým hodinkám ARMODD Roundz 3 budete mít vždy o všem přehled. Umí totiž upozornit na příchozí hovory, SMS zprávy i zprávy z aplikací, jako jsou Facebook, Messenger aj. V aplikaci Da Fit si navíc můžete sami vybrat, jaké notifikace budete chtít dostávat.

DSCF7713

Úplný přehled o denní aktivitě na jednom místě

S chytrými hodinkami ARMODD Roundz 3 můžete jednoduše a pohodlně zaznamenávat veškerou svou denní aktivitu – od ušlých kroků, spálených kalorií a jednotlivých sportovních aktivit, přes měření tepu, až po orientační měření krevního tlaku a saturace kyslíku v krvi. Stranou nezůstává ani možnost sledování kvality spánku. Ženy zajisté ocení také funkci monitorování menstruačního cyklu.

8 sportovních režimů, aneb na své si přijde každý

Co se monitorování jednotlivých sportovních aktivit týče, nabízí tyto chytré hodinky hned 8 sportovních režimů, které zajistí, že vaše výsledky budou co nejrelevantnější. Vedle klasické chůze a běhu se jedná také o cyklistiku, švihadlo, turistiku, badminton, jódu a sedy-lehy.

roundz-3_03

Unikátní design na každý den

Máte-li obavu, že by vás tyto chytré hodinky – jakožto módní doplněk – mohly omrzet, vyvedeme vás rychle z omylu. Přímo v hodinkách najdete zabudovaných 5 ciferníků, které si můžete dle svých preferencí či nálady libovolně měnit. Dalších více než 100 ciferníků pak najdete v mobilní aplikaci Da Fit. Kromě toho si můžete nahrát i vlastní fotografii, kterou budete mít zaručeně pouze vy.

Neustále v rytmu oblíbených tónů

Potřebujete, aby vám k navození dobré nálady neustále zněly v uších oblíbené tóny? I o to se postarají chytré hodinky, které jsou opatřeny funkcí dálkového přehrávání hudby. Listovat mezi oblíbenými interprety tak nebylo nikdy snazší!

Konec s hledáním zapadlého telefonu

Snad každému z nás se čas od času stane, že mu někam zapadne mobilní telefon. Bude-li však mobilní zařízení spolu s chytrými hodinkami navzájem v Bluetooth dosahu, bude jeho nalezení opravdu hračka.

Hledáte-li chytré hodinky se sportovním a zároveň elegantně jednoduchým designem, se kterými můžete vyrazit do parku i na kávu, pak jsou pro vás ARMODD Roundz 3 ideální volbou.

Co vás ještě může zajímat?

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz