Recenze: Chytré dámské hodinky ARMODD Candywatch Crystal 2

Chytré dámské hodinky ARMODD Candywatch Crystal 2 nabízí moderní hladký design a chytré funkce, které potěší nejednu ženu. Nejsou to však jen pouhé hodinky, ale současně i elegantní a módní šperk, který mohou zástupkyně něžného pohlaví hrdě vystavovat na svém zápěstí.

Chytré hodinky ARMODD Candywatch Crystal 2 jsou dokonalým designovým počinem, který ve značné míře umocňuje jejich prémiové kovové zpracování. Disponují kovovým řemínkem s magnetickým zapínáním, díky kterému se pohodlně navlékají a snadno se přizpůsobí zapěstí vaší ruky. V případě zájmu je však možné kovový řemínek vyměnit za o něco ležérnější kožený.

Jejich plně dotykový a kulatý displej je chráněn odolným sférickým sklem Gorilla Glass a díky certifikaci IP67 si hravě poradí i s vodou a prachem. 

Instalace aplikace a párování

Chcete-li naplno využít potenciál těchto chytrých hodinek, vaším prvním krokem bude instalace mobilní aplikace WearHealth, která se s hodinkami synchronizuje a nabídne vám veškeré statistiky a informace na větším displeji. Hodinky jsou plně kompatibilní s Androidem a iOS (Android 5.1 a vyšší, iOS 9.0 a vyšší).

Videonávod na Android:

Videonávod na iOS:

A jak aplikaci získat?

Jednou možností je načíst QR kód z českého návodu, který spolu s hodinkami obdržíte, případně aplikaci přímo vyhledat v obchodech Google Play či App Store.

Jakmile aplikaci nainstalujete, požádá vás o povolení přístupu k funkcím telefonu – za účelem jejího správného fungování doporučujeme povolit všechny. Ke spárování s hodinkami je potřeba v telefonu ještě zapnout rozhraní Bluetooth a v menu aplikace WearHealth pak vybrat položku „Můj“, klepnout na „(+) Připojte přístroj“ a počkat, než bude dokončeno vyhledávání dostupných přístrojů. Klepnutím na příslušné zařízení pak hodinky s telefonem jednoduše spárujete. Automaticky se na nich synchronizuje správné datum a čas.

Armodd Candywatch Crystal 2 v mlze

Co chytré hodinky ARMODD Candywatch Crystal 2 umí?

Nezmeškejte žádný hovor ani zprávu

Hodinky umí upozornit na příchozí hovory, SMS, e-maily i zprávy z aplikací, jako jsou WhatsApp, Messenger aj. To, jaké notifikace budete chtít dostávat, si jednoduše nastavíte v aplikaci WearHealth.

Mějte detailní přehled o své denní aktivitě

Chytré dámské hodinky ARMODD Candywatch Crystal 2 umí perfektně zaznamenávat vaši denní aktivitu – ušlé kroky a vzdálenost, spálené kalorie, tempo a také kvalitu spánku. V souvislosti se spánkem stojí za zmínku také funkce budíku, který vás příjemně probudí prostřednictvím jemných vibrací.

crystal-2_02-animace

Vzhůru za zdravým životním stylem

S chytrými hodinkami můžete ušlé kroky, vzdálenost či délku spánku nejen měřit, ale také si stanovit dílčí cíle v podobě denního počtu kroků, požadované délky spánku aj. V aplikaci pak najdete přehledné denní, týdenní a měsíční statistiky, které vás budou neustále motivovat k ještě lepším výkonům.

Nastavení hodinek navíc lze přizpůsobit konkrétní aktivitě, kterou provozujete. Kromě základní chůze a běhu máte na výběr i z dalších sportovních režimů, jako jsou cyklistika, badminton, spinning, jóga, švihadlo či sedy-lehy.

Za účelem sledování vývoje vaší fyzické kondice jsou hodinky vybaveny senzorem, který dokáže změřit orientační krevní tlak i tepovou frekvenci. Její měření lze navíc nastavit na pravidelné intervaly.

crystal-2_03

Mějte pod kontrolou svůj menstruační cyklus

Chytré hodinky můžete používat také jako menstruační kalendář, ve kterém si snadno nastavíte upozornění na blížící se menstruaci, případně i plodné dny. Nepříjemná překvapení se tak rychle stanou minulostí a vy budete vždy vědět, v jaké fázi periody se zrovna nacházíte.

Vytvořte si vlastní nadčasový ciferník

Kromě 5 přednastavených ciferníků (a 50 ciferníků v rámci mobilní aplikace) si můžete na displej nahrát vlastní libovolnou fotografii. Tu jednoduše nahrajete do aplikace a vše se pak v malé chvilce spáruje s hodinkami.

Zapadlý telefon? Skoncujte s jeho hledáním jednou provždy!

Stává se vám někdy, že někam odložíte svůj mobilní telefon, a ne a ne ho najít? O vše se postarají vaše chytré hodinky! Stačí, budou-li s mobilním zařízením navzájem v Bluetooth dosahu.

Dobrá výdrž baterie

Při plném vytížení všech jejich možností a funkcí vydrží až 3 dny, v pohotovostním režimu je to standardně okolo 15 dnů.

Hledáte-li chytré hodinky s univerzálnějším použitím, které využijete nejen při sportu, ale klidně je vynosíte i na ples či společenskou akci, jsou pro vás ARMODD Candywatch Crystal 2 ideální volbou.

Co vás ještě může zajímat?

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz