Recenze: Chytré hodinky ARMODD Squarz 9 Pro

Chytré hodinky ARMODD Squarz 9 Pro mají atraktivní čtvercový vzhled a disponují plně dotykovým displejem bez černých okrajů. Jedná se o unixex model, který tedy snadno aspiruje na ideální dárek vskutku pro každého člověka. Základní dostupnost je ve 3 variantách – černé, zlaté a stříbrné. Ale s bohatou nabídkou řemínků si můžete vytvořit vlastní barevnou kombinaci šitou vám na míru.

Squarz 9 Pro hned na první pohled zaujmou svěžím minimalistickým designem, který působí elegantně a moderně. Čtvercový displej o velikosti palce 1,72 je velmi dobře čitelný na slunci a má dobrý pozorovací úhel. To v praxi oceníte při Bluetooth volání, které je charakteristickým elementem Squarz 9 Pro.

Hodinky jsou lehké a příjemné na dotek, a to i díky prémiovému kovovému zpracování. Intuitivní a rychlé ovládání dále zpříjemňuje i otočné kolečko na boku. Squarz 9 Pro stejně jako další hodinky z limitované řady ARMODD jsou kompletně v českém jazyce a plně funkční se všemi telefony Android a iPhone.

Instalace aplikace a párování

Po rozbalení elegantní černé dárkové krabičky začíná krok spárování chytrých hodinek s vaším mobilním telefonem. Vše zařídíte snadno a rychle díky doporučené aplikace Da Fit. Tu si QR kódem z českého návodu jednoduše stáhnete.

Potom už jen stačí povolit přístup aplikace k funkcím telefonu a zapnout Bluetooth. Následně v rámci aplikace Da Fit kliknete na ikonu hodinek a na „Přidat zařízení“.

Videonávod pro Android

 

Videonávod pro OiS:

 

Co chytré hodinky ARMODD Squarz 9 Pro umí?

Bluetooth volání a funkce dálkového ovládání hudby

Jde o pozoruhodnou konkurenční výhodu, protože u jiných hodinek v obdobné cenové hladině takové funkce jistě nenajdete. Přijmout rychle hovor za pomocí hodinek je nadmíru důmyslné a praktické. Stejně tak plynule a jednoduše se pohybovat v rámci vašeho oblíbeného hudebního playlistu za pomocí jen pár kliknutí.  

squarz-9-pro_03

Zdravotní styl máte takřka doslova pod palcem

Měří spánek, měří kvalitu vašeho tepu. Kolik toho ujdete, uběhnete, ujedete na kole, kolik toho spálíte a plno dalších zajímavých funkcí pro zdravotní styl a pohyb. Čím víc toho o sobě budete vědět, tím lepší a koncentrovanější vhled o sobě získáváte. A to je cenné pro váš osobní rozvoj. 

Rozmanitý výběr ciferníků

V samotné mobilní aplikaci k chytrým hodinkám jich naleznete na 100 a více, což je počáteční slušná zásoba. Aplikace i hodinky vám také nabízí velmi oblíbenou možnost vytvořit si ciferník vlastní. Tím získáváte vskutku originální vzhled, který nikdo jiný na světě jistě nemá.

squarz-9-pro_05

Nastavení notifikací dle vašich preferencí

Díky aplikaci Da Fit si můžete nastavit míru upozornění tak akorát, jak přesně právě potřebujete. Příchozí hovory, SMS zprávy a další zprávy z aplikací jako jsou Facebook apod., můžete mít absolutně pod kontrolou. Vše je ve vašich rukách. 

Působivý efekt otočného kolečka 

Otočné kolečko je designové čisté a podtrhuje luxusní vzhled modelu Squarz 9 Pro. Umožňuje rychlý přechod do menu chytrých hodinek anebo změnu ciferníku. Prakticky velmi šikovná komponenta, která nijak neruší. 

Komplexnost a výběr funkcí

Squarz 9 Pro mají silný arzenál prakticky zaměřených funkcí. Mezi ně patří např. dálková spoušť fotoaparátu, funkce najdi telefon, kalkulačka nebo budík apod. A svébytnými specifickými aspekty jsou i přednastavené sportovní režimy jako je např. chůze, běh, cyklistika, švihadlo apod.

Co vás ještě může zajímat?

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz